Hej, jeg hedder Garfield!

Jeg flyttede ind hos Birte og Erik sidst på sommeren 2010. Ja, det tog ganske vist lidt tid, inden det lykkedes mig at erobre sofaen. I starten troede de vist ikke rigtig på mig, da jeg sagde, jeg manglede et nyt sted at bo, og at jeg var meget sulten. De spurgte rundt omkring, om der var nogen, der kendte og måske savnede mig. Men det var der vist ikke nogen, der gjorde. De troede da også til sidst, at det nok var nogle bymennesker, der havde sat mig af her ude på landet. Så de begyndte så småt at give mig kost og logi i laden.

Meeen, nu er vi katte jo ikke dumme! Så det varede såmen ikke længe, før jeg flyttede ind i stuehuset og fik serveret dåsemad flere gange om dagen. Og erobrede sofaen og andre gode sovesteder!

Mine nye mennesker har sidenhen fundet ud af, at jeg såmen er født og opvokset på en stor gård i den anden ende af vores lille by. Men jeg blev tidligt selvstændig og kom ofte hos nærmeste nabo, hvor jeg lærte at ligge på skødet. Og en overgang havde jeg fast tilholdssted hos en litauisk familie, som boede lidt længere hende ad vejen et stykke tid. Men de flyttede tilbage til Litauen, og så var det, jeg begyndte at kigge mig om efter et nyt hjem. Jeg har så fundet et godt et af slagsen her på Golden Acres. Og tænk jer: jeg har fået byens største tissebakke!

Jeg elsker: at ligge på skødet. Og en god, lang lur.

Min yndlingsmad: kattemad med ost i og en rigtig skive ost i ny og næ.

Jeg bryder mig knap så meget om: regnvejr.