Hej, jeg hedder Harlequin!

Mit fulde navn er Gamblers Harlequin, og jeg er en solid American Paint Horse. At jeg er en såkaldt solid paint betyder blot, at jeg er ensfarvet. Jeg flyttede hertil fra Vestjylland i 2009. Dengang var jeg seks år gammel og havde i tre år boet hos en pige, der hedder Helle. Hun har lært mig meget af det, jeg kan. Sammen med hende havde jeg vundet en masse fine rosetter og præmier. Jeg er dog født og opvokset hos Viggo og Annette Mortensen på Circle M Farm i Tistrup. Min far var en meget fin hingst fra Amerika; han hed Wall Street Wizard. Han døde desværre i 2011, men inden da nåede han at blive far til en masse føl.

Jeg danner fast makkerpar med Birte. Hun kalder mig "sin schmucke hest". Sammen får vi blandt andet undervisning i forskellige western-discipliner – for det meste noget, vores mennesker kalder pleasure og trail. Det er sjovt med alle de forhindringer i trail; dem kan man også bide i …

Ind imellem har jeg været vikar for Flicka og deltaget i stævner sammen med Erik. Så er vi gerne kommet hjem med et par rosetter.

Jeg elsker: at løbe om kap med Golden. At spille fodbold. At undersøge alle mulige ting med mulen. Et godt støvbad.

Min yndlingsmad: al slags mad – spiser det gerne, og spiser det hurtigt. Og en ekstra gulerod eller et par bolcher er bestemt ikke at foragte.

Jeg bryder mig knap så meget om: at arbejde alene i ridehallen, mens de andre får lov at hygge sig på folden.