Golden Acres har afholdt sin første clinic med Anna Wirth, USA 

Vi har haft besøg af Anna Wirth fra Montana. Her arbejder hun som wrangler og træner på familiens gæste-ranch. Vi har besøgt ranchen et par gange og har hver gang følt os i den "syvende hestehimmel".

Anna er uddannet inden for Natural Horsemanship og er en helt enestående horsewoman.

Vi regner med at få mulighed for at afholde en årlig clinic med Anna også i 2016, 2017 og måske 2018, hvor hun vil bo og studere i England. 

På familien Wirths hjemmeside kan du se mere om deres baggrund osv.

www.rockingz.com  

 

 

 

 

 

 

 

 

Golden Acres arrangerer weekend clinics med Ute Lehmann 

Vi har deltaget i flere af Utes kurser og altid fået utrolig meget ud af det. Ute har et helt særligt talent for at arbejde med hestene og deres mennesker. Det vil vi gerne give andre lejlighed til at opleve. 

P.t. har Ute travlt med sine trænerkurser, så hendes clinics er sat lidt på standby. Men vi håber, at vi kan genoptage afholdelsen af weekend clinics på et senere tidspunkt.

På Utes egen hjemmeside kan du læse om hendes baggrund, kursusindhold, cases og meget, meget mere. 

Hun har også udgivet en læseværdig bog om sine træningsmetoder.

www.horseinharmony.dk

 

Besøg fra Haflinger Syd

Vi havde den 10. juni 2012 besøg af 9 heste og 10 ryttere fra Haflinger Syd til en dag med trail m.m. - såvel fra jorden som fra hesteryg. Alle gik til opgaverne med stor iver: bro, låge, "vandgrav", bakke gennem L, sidepass, osv. + en række spookie ting og sager, som fx plasticposer og en stor pink hestefodbold.

Haflingerne viste sig at være fortrinlige trail-heste - ja, de var faktisk ret cool! En eventuel frygt for en forhindring blev hurtigt vendt til nysgerrighed, og så er det jo straks nemmere at komme videre. De var også rigtig gode til at løfte benene - deres oprindelse i de østrigske bjergegne, hvor man som hest bør vide, hvor man sætter sine ben, fornægtede sig ikke.